Mijn werk bij ANBN

OLYMPUS DIGITAL CAMERASinds 2007 werk ik deeltijds (14u./week) als klinisch psychologe en sociaal assistente bij de Vereniging Anorexia Nervosa Boulimia Nervosa, kortweg AN-BN vzw. Dit is een zelfhulpvereniging die draait op de kracht van vrijwilligers, die zich inzetten voor de eetstoornisproblematiek. De meeste van onze vrijwilligers zijn ervaringsdeskundigen: zij zijn zelf hersteld (of op weg naar herstel) van een eetstoornis, of zijn familie of partner van een persoon met een eetstoornis. Deze ervaringen hebben zij leren inzetten om anderen te informeren en te steunen.

 Mijn takenpakket bij ANBN is erg divers en uitgebreid. Ik vertel je er graag wat meer over.

Lees hier verder over mijn werk in het Inloophuis.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.