Welkom

Hartelijk welkom beste lezer!

Je bent (per ongeluk of expres) uitgekomen op deze website. Zoals de meeste andere lezers hier ben je wellicht op zoek naar informatie over eetstoornissen. Misschien ben of ken je iemand met een eetstoornis? Misschien ben je niet alleen op zoek naar informatie, maar ook naar hulp. Omdat de hulpverlening vaak een kluwen is, helpen de vrijwilligers van ANBN en ik je graag op weg.

Mijn naam is Els Verheyen. Ik werk sinds 2007 als hulpverlener bij de enige Vlaamse patiënten- en familievereniging bij eetstoornissen: ANBN
Beroep doen op ANBN geeft mensen meer grip op de moeilijkheden, meer motivatie, meer kans om gepaste hulp te vinden en om te herstellen. Wacht dus niet langer om samen met ervaringsdeskundigen op weg te gaan naar herstel. 

Daarnaast begeleid ik vanaf januari 2017 groepen voor personen die worstelen met een (vermoeden van) eetstoornis en voor familieleden. Dit doe ik samen met collega Mara via ons project Voedsel voor de ziel. De intakes en groepssessies vinden plaats in Ceeto (Centrum voor Eetstoornissen en Obesitas). 

Logo_CMYK_defOmdat heel wat mensen nieuwsgierig zijn naar wie ik ben en waar ik me beroepsmatig zoal mee bezighoud, wil ik er op deze website graag wat meer over vertellen. Je vindt hier meer informatie over wie ik ben en waar ik momenteel werk, maar ook over de projecten waar ik met hart en ziel aan werk.

Via de blog kan je meer te weten komen over de activiteiten, projecten en evenementen waar ik mee bezig ben.
Lees hier meer over mijn werk bij ANBN, of ga meteen naar de website.
Wil je graag een vraag stellen of wil je jouw ervaringen delen? Dan kan je hier contact opnemen. 

Geef een reactie