Welkom

Hartelijk welkom beste lezer!

Je bent (per ongeluk of expres) uitgekomen op deze website. Zoals de meeste andere lezers hier ben je wellicht op zoek naar informatie over eetstoornissen. Misschien ben of ken je iemand met een eetstoornis? Misschien ben je niet alleen op zoek naar informatie, maar ook naar hulp. Omdat de hulpverlening vaak een kluwen is, helpen de vrijwilligers van ANBN en ik je graag op weg.

Mijn naam is Els Verheyen. Ik werk sinds 2007 als hulpverlener bij de enige Vlaamse patiënten- en familievereniging bij eetstoornissen: ANBN.
Beroep doen op zelfhulp via de ervaringsdeskundige vrijwilligers van ANBN geeft mensen meer grip op de moeilijkheden, meer motivatie, meer kans om gepaste hulp te vinden en om te herstellen. Wacht dus niet langer om samen met ervaringsdeskundigen op weg te gaan naar herstel.

Daarnaast begeleid ik vanaf januari 2017 groepen voor personen die worstelen met een (vermoeden van) eetstoornis en voor familieleden. Ook individuele psychotherapie is mogelijk. Dit doe ik samen met collega Mara Reynders, via ons project Voedsel voor de ziel.

De intakes, individuele therapie en groepssessies vinden plaats Leuven. Ook mensen met andere psychische moeilijkheden kunnen bij Voedsel voor de Ziel terecht voor psychotherapeutische begeleiding. We denken daarbij voornamelijk aan mensen die ervaren hoe angsten, depressie, verdriet, rouw, trauma en levens- en zingevingsvragen hun leven (te zeer) beïnvloeden.

Logo_CMYK_defOmdat heel wat mensen nieuwsgierig zijn naar wie ik ben en waar ik me beroepsmatig zoal mee bezighoud, wil ik er op deze website graag wat meer over vertellen. Je vindt hier meer informatie over wie ik ben en waar ik momenteel werk, maar ook over de projecten waar ik met hart en ziel aan werk.

Via de blog kan je meer te weten komen over de activiteiten, projecten en evenementen waar ik mee bezig ben. Verder zal je er ook meer lezen over thema’s uit de (hedendaagse) psychologie, uit onderzoek en therapie.

Lees hier meer over mijn werk bij ANBN, of ga meteen naar de website.
Wil je graag een vraag stellen of wil je jouw ervaringen delen? Dan kan je hier contact opnemen. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.