Ik ga de uitdaging aan! Jij ook?

Ik ga de uitdaging aan!
6 dagen op rij zal ik al lopend deelnemen aan een Warmathon, ten voordele van ANBN.

  • Woensdag 18 december: Kortrijk – Kasteelkaai 
  • Donderdag 19 december: Brussel – Koning Boudewijnstadion 
  • Vrijdag 20 december: Gent – Recreatiedomein Blaarmeersen 
  • Zaterdag 21 december: Antwerpen – Linkeroever 
  • Zondag 22 december: Leuven – Universitair Sportcentrum 
  • Maandag 23 december: Beringen – be-MINE

Want van een eetstoornis kan je ook geen pauze nemen!
Herstellen is elke dag opnieuw kiezen tegen zelfdestructie en voor je gezonde zelf, voor het leven. Het is een opgave, zoals deze uitdaging voor mij ook een hele uitdaging wordt.

Mijn conditie is door omstandigheden de afgelopen maanden behoorlijk verslechterd. De komende twee maanden zal ik me op een gezonde en evenwichtige manier voorbereiden op dit doel: regelmatig en gezond eten, op tijd rust en zelfzorg inbouwen, de lat niet gigantisch hoog leggen maar redelijk blijven, samen met vrienden en familie fijne tijd doorbrengen en regelmatig sporten met een redelijk opbouwschema.

Vandaag neem ik alvast een eerste belangrijke beslissing: mijn auto gaat weg, zodat de meeste verplaatsingen vanaf nu met (elektrische) fiets, bus of trein zullen gaan. En als ik een auto nodig heb, dan is Cambio ook nooit ver weg ?

Wil je me op 1 van deze Warmathons vergezellen, of komen supporteren?
Laat het me weten! Els@anbn.be

Ook financiële steun is welkom! Op deze manier geef je ANBN de kans om nog meer mensen met een eetstoornis EN hun naasten (familie, partners, vrienden,…) te informeren en te ondersteunen!

Voor elke 100€ die we verzamelen zal ik 1 rondje lopen! Storten kan op: ANBN – BE05 7360 1605 467, met vermelding ‘Ik steun Els’. Indien je een fiscaal attest wil ontvangen, voeg je ‘fiscaal attest’ toe aan de vermelding.

En voor wie de komende maanden zelf ook extra ondersteuning wil bij het herstellen van de eetstoornis, kan ik je bij ANBN volgende opties aanraden:
praatgroep Leuven ‘In gesprek over…’ (2-maal per maand op dinsdagavonden) – gratis voor leden
praatgroep Hasselt (1-maal per maand op zaterdagvoormiddag) – gratis voor leden
Talking Thursdays: praatgroep Gent (1-maal per maand op – rarara – donderdagavond) – gratis
Info- en ontmoetingsavonden in Dilbeek (om de 3 weken op dinsdagavonden) – gratis


Ook psychotherapeutische begeleiding via Voedsel voor de Ziel is mogelijk bij mijn collega Mara Reynders (in Leuven, in Mechelen en Pulderbos) en bij mezelf (Leuven).
Op dinsdagen en donderdagen heb ik nog ruimte voor nieuwe cliënten. Contact opnemen voor psychotherapie kan via els@voedselvoordeziel.be of via 0479 94 89 90.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.